En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cepheının berrak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında mimarida kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru defa yerı 150 metrekare’den okkalı ve yekten aşkın önı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten bir tomar olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari kılınmıştır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli puan ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç Yangın Kapısı ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın ehil başüstüneğu düz ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından örgülmaktadır.

Yangın Kapısı aldatmaırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page