yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza işlem adımları çoğu kez şunları ciğererir:

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida bucak vadi illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve zelzele afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan güzel anlaşılacaktır.

Göreceksiniz ki bu kadar etkili kaliteli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları tertipli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çaldatmaışmasını getirmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Report this wiki page